Skip to content

daryacu

Een open, solidair, gastvrij en collectief huis waar iedereen welkom is.

daryacu, dat is een gedeeld huis met zeven kamers, waarvan vijf klassieke eenpersoonskamers en twee collectieve kamers. In de collectieve kamers (één voor vrouwen, en één voor mannen) worden telkens drie à vier vluchtelingen zonder onderdak opgevangen. De bewoners van de eenpersoonskamers zijn een bonte mix van mensen met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen die moeilijk een onderkomen vinden in Brussel (vluchtelingen, sans-papiers, …).

daryacu, is ook een dagcentrum waar iedereen terecht kan voor informatie over de rechten van mensen zonder papieren, waar je gratis maaltijden kan krijgen, waar een warme douche genomen kan worden, gesport kan worden, en nog zoveel meer. Het is een veilige plek voor migranten in Brussel waar ze even kunnen uitrusten, een warme koffie drinken, het internet kunnen gebruiken om contact te nemen met geliefden of simpelweg om nieuwe mensen te leren kennen.

daryacu, is een veelzijdige plek die openstaat voor de buurt door het organiseren van huiswerkbegeleiding voor kwetsbare kinderen, door een plek van uitwisseling voor verschillende gemeenschappen uit de buurt te zijn, enzovoort.

daryacu

sector

Sociale huisvesting

Activiteitenregio

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Rechtsvorm

VZW

Ondernemingsnummer

0751.465.136

Erkenning

Aantal werknemers

Adres hoofdzetel

Rue de Liedekerke 134, 1210 Bruxelles

email adres

contact@daryacu.net

Telefoonnummer

+32 477 46 46 83

Risico's en financiële informatie bij daryacu

Wil je dit project steunen? Investeer erin! daryacu

Coöperatieve aandelen

Obligaties

Veelgestelde vragen

Wat is solidaire financiering ?

Solidaire financiering verbindt mensen die willen investeren in projecten met maatschappelijke meerwaarde met zo’n projecten die op zoek zijn naar financiering.