Een nieuwe locatie voor Brasserie de la Lesse
De Brasserie de la Lesse is ontstaan zoals veel microbrouwerijen. Een groep vrienden, afkomstig uit een jeugdbeweging in Buissonville en liefhebbers van goed bier, richtten een broederschap op: de Confrérie du Buisson. Van het een kwam het ander en zo werden ze van consumenten producenten. Hun bieren worden op volledig natuurlijke wijze gebrouwen. Met andere woorden, ze bevatten geen conserveermiddelen, kleurstoffen, additieven, smaakversterkers, stabilisatoren, klaringsmiddelen, schuimmiddelen, correctiemiddelen of andere toevoegingen.
Vandaag is de brouwerij een coöperatie geworden om te kunnen groeien en tegelijkertijd trouw te blijven aan haar waarden. Haar doel? Een bistro-restaurant creëren met een eenvoudige, betaalbare, lokale en seizoensgebonden keuken, evenals een multifunctionele ruimte waar het hele jaar door culturele activiteiten kunnen worden aangeboden.
U kunt vanaf 250 euro investeren in de Brasserie de la Lesse.